afbeeldingboven-1

ECOLAN® STEUNT TEAM NL!

18 november 2016 Ecolan
EuroSkills 2016 | ECOLAN®

Van 1 t/m 3 december vinden in het Zweedse Götheburg de Europese Kampioenschappen voor beroepen plaats. Het evenement (EuroSkills) wordt iedere 2 jaar georganiseerd en natuurlijk is ook Nederland van de partij! 

Honderden jonge vakmensen in verschillende vakgebieden tegen elkaar om de titel ‘beste vakman of vakvrouw van Europa’. De vakwedstrijden zorgen voor de promotie van het beroepsonderwijs, het bevorderen van vaktrots en de talentontwikkeling van jonge professionals. Naast de wedstrijden vinden ook vele andere activiteiten plaats die gericht zijn op beroepenoriëntatie. Dit maakt EuroSkills tot het grootste beroepenevenement van Europa.

Nederlandse deelnemers
Euroskills Team NL

Team NL bestaat uit 39 jonge kampioenen die op 34 verschillende onderdelen in actie komen. Eén van de wedstrijdonderdelen is het vakgebied "Tuinaanleg". In een strakke moderne tuin mag natuurlijk een vijver niet ontbreken. De professionals voor de toekomst werken natuurlijk met topmaterialen. Tijdens het evenement zal daarom met ECOLAN® EPDM vijverfolie worden gewerkt. Omdat ECOLAN® veel waarde hecht aan het opleiden en begeleiden van jong talent én zich maatschappelijk betrokken voelt, stelt ECOLAN® de EPDM folie kosteloos beschikbaar.

Voor Nederland komen op het onderdeel "Tuinaanleg" de twee onderstaande toppers in actie!
Wij wensen alle toppers succes en zijn er van overtuigd dat TEAM NL straks op een geslaagd evenement kan terugkijken!

                          Robbert de Visser                                                                                Jacco van Aert               

Euroskills 2016
Euroskills 2016
Bekijk hieronder een sfeerimpressie van het evenement

Deel dit bericht: