afbeeldingboven-1

ECOLAN® STEUNT TEAM NL!

26 september 2018 Ecolan
EuroSkills 2018 | ECOLAN®

Van 26 t/m 28 september vinden in Budapest de Europese Kampioenschappen voor beroepen plaats. 600 deelnemers uit 28 landen zullen het in 37 competities tegen elkaar opnemen tijdens EuroSkills en natuurlijk is ook Nederland van de partij!

Honderden jonge vakmensen in verschillende vakgebieden strijden tegen elkaar om de titel ‘beste vakman of vakvrouw van Europa’. De vakwedstrijden zorgen voor de promotie van het beroepsonderwijs, het bevorderen van vaktrots en de talentontwikkeling van jonge professionals. Naast de wedstrijden vinden ook vele andere activiteiten plaats die gericht zijn op beroepenoriëntatie. Dit maakt EuroSkills tot het grootste beroepenevenement van Europa.

Nederlandse deelnemers
Euroskills Team NL

 

Team NL bestaat dit jaar uit 31 deelnemers en doet mee aan 27 wedstrijden.  Eén van de wedstrijdonderdelen is het vakgebied “Tuinaanleg”. In een strakke moderne tuin mag natuurlijk een waterpartij niet ontbreken. De professionals voor de toekomst werken natuurlijk met topmaterialen.

Omdat wij veel waarde hechten aan het opleiden en begeleiden van jong talent én ons maatschappelijk betrokken voelen, steunen wij dit evenement intensief.

Zo hebben wij in het voortraject de deelnemers op het onderdeel “Tuinaanleg” getraind in het werken met EPDM vijverfolie en  voor het evenement stellen wij kosteloos onze EPDM vijverfolie beschikbaar.

Voor Nederland komen op het onderdeel “Tuinaanleg” de twee onderstaande toppers in actie!

Wij wensen alle toppers succes en zijn er van overtuigd dat TEAM NL straks op een geslaagd evenement kan terugkijken! 

 

*Update 28 september`18: Willem Stougie & Jochem Molenaar hebben op het onderdeel Tuinaanleg een knappe 3e plaats behaald! Van harte gefeliciteerd met deze topprestatie!

Euroskills 2018
Euroskills 2018

Deel dit bericht: