afbeeldingboven-1
Bezoek ons tijdens de Groene Sector Vakbeurs
9 januari 2019 Ecolan
Groene Sector Vakbeurs | ECOLAN®

De jaarlijkse Vakbeurs De Groene Sector is voor Nederland het enige complete platform waar de gehele groene branche samenkomt. Natuurlijk zal ook ECOLAN® weer aanwezig zijn als dé specialist op het gebied van EPDM vijverfolie. Het evenement wordt gehouden in Hardenberg en vindt plaats op 15, 16 en 17 januari. 

De vakbeurs is voor de bezoeker een uitgelezen kans om in contact te komen met de toonaangevende spelers uit de groene branche. U vindt ons op stand 303.

 

ZORG DAT U ERBIJ BENT EN MELD U AAN VOOR DIT INSPIRERENDE EVENEMENT

Van professionals voor professionals

In de afgelopen 19 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. U ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit. Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2019 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. Mis het niet!

Naast deze sessie`s kunt u kiezen uit een aantal korte presentaties en/of workshops.

Een volledig overzicht van het programma vindt u hier.

Deel dit bericht: