afbeeldingboven-1
17 september 2018 Ecolan
ECOLAN® PARTNER VAN MEESTERS IN DE TUIN
ECOLAN® Partner Meesters in de Tuin

Op donderdag 18 oktober vindt de vierde editie plaats van het exclusieve Meesters in de Tuin event. Dit exclusieve evenement is een plek waar de allerbeste hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten, vijverspecialisten elkaar ontmoeten en kennis overdragen. 

Vanaf het eerste moment zijn wij partner van Meesters in de Tuin en delen ook wij graag onze kennis met u. Wij ontmoeten u hiervoor graag op onze stand tijdens het event op 18 oktober in het Inspyrium te Cuijk.

ZORG DAT U ERBIJ BENT EN MELD U AAN VOOR DIT UNIEKE EVENEMENT

Programma

  • 10:30-12:30u – Kwekerij excursie boomkwekerij Ebben onder leiding van Toon Ebben 
  • 12:30-13:00u – Ontvangst & registratie
  • 13:00-14:00u – Opening & presentatie Arko van Brakel (trends, innovatie en onderscheiden)
  • 14:00-17:00u – Bezoek beursvloer (3200m2 inspiratie)
  • 17:00-17:45u – Presentatie Vectorworks® (VR & AR in de praktijk)
  • 17:45-18:00u – Presentatie vakjury prijs. Wie wordt de “Meester in de tuin 2019”.
  • 18:00-21:00u – Informeel netwerken op de beursvloer (Walking dinner)

BEKIJK DE AFTERMOVIE 2017

RAAK GEINSPIREERD DOOR ONZE MEESTERS

Ondanks dat het event dit jaar groeit naar circa 50 partners, 3200m2 inspiratie en ruim 800 professionele bezoekers, blijft de sfeer en kwaliteit uniek, inspirerend en verrassend. Meesters in de tuin is het enige event in de BeNeLux, speciaal georganiseerd voor hoveniersbedrijven, tuinarchitecten en ontwerpers die actief zijn in het hoge(re) segment.

Tijdens dit bijzondere event zetten speciaal geselecteerde en hoog aangeschreven toeleveranciers kennis en inspiratie centraal. Stuk voor stuk produceren of importeren deze bedrijven onderscheidende producten die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn. Ruim 3200m2 inspiratie!

Alles is gedurende dit event gestuurd op een high- end beleving. Van de bezoeker tot de deelnemer en van de locatie tot de catering. Het Inspyrium is de locatie voor het event en biedt een inspirerende plek binnen een natuurlijke omgeving om in een ongedwongen sfeer elkaar in een high-end beleving te ontmoeten. Inspyrium is onderdeel van Ebben Boomkwekerij.

Zo zal iedere partner (exposant) dit jaar tenminste één noviteit tonen, hebben we een spectaculair plenair programma waarbij we dieper ingaan op de toekomst van VR (Virtual reality) en AR (Augmented reality) en presenteren we voor het eerst onze plannen voor de verkiezing (vakjury) van de Meester in de Tuin 2019

ZORG DAT U ERBIJ BENT EN MELD U AAN VOOR DIT UNIEKE EVENEMENT

Deel dit bericht: