afbeeldingboven-1
DE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST TIJDENS DE NATIONALE WEDSTRIJD TUINAANLEG
26 februari 2016 Ecolan
Nationale Wedstrijd Tuinaanleg | ECOLAN®

Hoe kun je het beste de groene sector promoten bij de jeugd? Door ze al vroeg actief te betrekken in de sector. Om dit te bereiken organiseert branchevereniging VHG hiervoor de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg. De wedstrijd wordt gehouden tijdens de beurs Tuinidee van 25 tot 28 februari in Den Bosch

 

Tijdens de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg worden de talenten van leerling-hoveniers in de leeftijd tot en met 22 jaar op de proef gesteld. Bovendien vormen de wedstrijden een stimulans voor de deelnemers, medeleerlingen en schoolleiders om hoog in te zetten op vakmanschap. Aan de hand van een reële praktijkopdracht moeten de deelnemende teams laten zien dat ze het hele proces van communicatie met de klant tot kennis van de bodem, van sortimentskennis tot plannen, samenwerken en omgaan met onverwachte uitdagingen aan kunnen. Een vakkundige jury beoordeelt deze vaardigheden en de aangelegde tuin als resultaat van de wedstrijd.

 

Natuurlijk is er in een goed ontworpen tuin ook ruimte voor een spraakmakende vijver. ECOLAN® heeft hiervoor voorgevormde EPDM 3D liners beschikbaar gesteld waarmee de jeugd zich naar hartelust kan uitleven. Dat de jeugd de toekomst heeft, blijkt wel uit de vakkundige wijze waarop de leerlingen de EPDM vijverfolie bevestigen.

ECOLAN® 3D EPDM LINER
ECOLAN® EPDM VIJVERFOLIE

update 1-3-`16: ECOLAN® FELICITEERT DE WINNAARS!

Robbert de Visser en Jacco van Aert van team Edudelta College uit Goes kregen de meeste punten voor hun strakke voorjaarstuin en hebben de finale gewonnen. Op de tweede plaats eindigde team Groenhorst uit Velp. Het brons ging naar het team van Groeipunt uit Volkel. Team AOC Oost uit Almelo werd vierde. Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie topprestatie!

Winaars Nationale Tuinaanleg Wedstrijd

Deel dit bericht: