afbeeldingboven-1

Meer omzet uit bestaande winst?

21 november 2018 Ecolan
Workshop Tuinkeur

Als hovenier wil iedereen natuurlijk een degelijk en gezond bedrijf opbouwen. Er wordt hard gewerkt en er wordt volop omzet gerealiseerd.

Maar met veel omzet alleen ben je er nog niet. Maar al te vaak laat de uiteindelijke beloning (winst) te wensen over. Wij willen u hierbij graag helpen!

In samenwerking met TuinKeur organiseren wij op 29 november een gratis workshop om meer winst te genereren uit bestaande omzet.

Workshop: Van omzet naar winst!

De afgelopen jaren heeft Jelle Westra van TuinKeur vele gesprekken gevoerd met ondernemers uit de branche. Opvallend veel vragen van hoveniers tijdens deze gesprekken gaan over geld en geld verdienen. Er is één onderwerp dat telkens weer aan de orde komt: Hoe kan ik uit mijn bestaande omzet méér winst genereren?

Tijdens de workshop helpen wij u hierbij op weg. Jelle Westra behandelt de ins en outs waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt. Elke bezoeker ontvangt na afloop eveneens het boek ‘Maak omzet winst’ gratis.

Kortom, redenen genoeg om u aan te melden!

 

ZORG DAT U ERBIJ BENT EN MELD U AAN VOOR DE WORKSHOP!

Sfeervolle locatie

De workshop wordt gehouden op de bedrijfslocatie van ECOLAN® in Kampen. (Industrieweg 16, ECOLAN®/Carlisle® Construction Materials).

Het programma begint om 19:00 en zal tot ongeveer 22:00 duren. Tijdens de workshops is er voldoende ruimte voor interactie, vragen en discussies

 

Wij kijken alvast uit naar uw komst!

Trainingscentrum ECOLAN®

Deel dit bericht: