afbeeldingboven-1
Tuinprofessionaldagen 2015: Onderscheid jezelf
30 januari 2015 Ecolan
Tuinprofessionaldagen 2015 | v

Voor de 5e keer werden de Tuinprofessionaldagen georganiseerd voor alle partijen die in de particuliere tuin actief zijn. Het tweedaagse evenement vond plaats op 20 en 21 janari. Het thema van dit jaar “Onderscheid Jezelf” werd op een veelzijdige wijze ingevuld.

Onze professionals van ECOLAN® waren natuurlijk aanwezig op dit evenement om haar kennis te delen en up-to-date te blijven over de laaste ontwikkelingen in de markt. Tijdens het evenement was er volop aandacht voor het digitale ontwerp van tuinen, de modernste hulpmiddelen (Virtual Reality) en de mogelijkheden. Onderscheid kon ook gevonden worden in het adopteren van productinnovaties, maar ook inspelen op trends als duurzaamheid en oplossingen voor het toenemend aantal wolkbreuken. 

Workshop: Water in de tuin, een spetterend succes!
Workshop ECOLAN®

Tijdens de Tuinprofessionaldagen zijn er diverse workshops georganiseerd. In samenwerking met Auga heeft ECOLAN® een workshop gegeven waarbij water in de tuin centraal stond. Tijdens deze workshops kregen de deelnemers verschillende handvaten om een mooie heldere vijver te creëren. De deelnemers kregen ook volop de gelegenheid om in de praktijk met EPDM vijverfolie aan de slag te gaan.

 

Deel dit bericht: