afbeeldingboven-1
Het klimaatbestendig inrichten van openbare ruimte
15 september 2015 Ecolan
Water in de openbare ruimte | ECOLAN®

Op 15 oktober zal in het EXPO in Houten de ééndaagse vakbeurs "Water in de openbare ruimte" worden gehouden. ECOLAN® zal tijdens dit evenement aanwezig zijn om haar kennis op het gebied van duurzame EPDM waterafdichtingen te delen.

Het duurzaam (her)inrichten van de openbare ruimte is, voor nu en in de toekomst zal één van de belangrijkste taken worden van stadsbestuurders. Door klimaatveranderingen zullen de weersomstandigheden extremer worden. Extreme regenval, droogte en stijging van de zeespiegel zullen onheroeplijk tot meer overlast gaan zorgen. 

Vakbeurs en lezingen

Op "Water in de openbare ruimte" worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond de klimaatbestendige stad getoond en besproken. Tijdens de beurs zullen innovatieve producten worden getoond voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang. Natuurlijk zal EPDM met haar talrijke mogelijkheden niet ontbreken. 

Tijdens lezingen worden visies en maatregelen besproken die de waterveiligheid en de openbare ruimte vebeteren die ervoor zorgen dat veiligheid en leefbaarheid elkaar versterken.

 

Deel dit bericht: