vijverfolie epdm

De meerwaarde van een vijver in uw tuin

In toenemende mate zoeken we rust en ontspanning in en rondom onze woning. De tuin is hierbij het verlengstuk van de woning, waar in we kunnen ontspannen en genieten. Een vijver in uw tuin vervult hierbij een bepalend element. Zo kan een vijver bijvoorbeeld meer diepte in uw tuin creëren, uw tuin een natuurlijkere uitstraling geven of uitnodigen tot het nemen van een verkoelende duik.

Verschillende soorten vijvers en vijvervormen zijn hierbij mogelijk. Als tuinvijver in de vorm van een biologische-, natuur-, koi/vis- of zwemvijver. Of als zuiver visueel aspect zoals een spiegelvijver. Eventueel kan er ook worden gekozen voor het element "beweging" door bijvoorbeeld een waterval of een beekloop toe te voegen aan de vijver.

Hoe ziet uw droomvijver eruit? Kijk voor ideeën op onze inspiratiepagina.

    Inspiratie opdoen >

Verrassend veelzijdig: de zekerheid van ECOLAN® EPDM vijverfolie

Een vijver of waterpartij aanleggen kan het beste vanuit een goed doordacht plan. Hierin spelen niet alleen de vorm, maar zeker ook de te gebruiken materialen een belangrijke rol. Immers een vijver is een investering in uw tuin, voor uw leefgenot. Niet alleen voor nu, maar zeker ook voor de komende jaren. Voor een optimaal resultaat is het daarom van belang te kiezen voor een degelijke constructie met duurzame en hoogwaardige materialen. 

Voor het afdichten van uw vijver kiest u met ECOLAN® EPDM vijverfolie voor zekerheid én kwaliteit. Het ideale materiaal voor het snel en eenvoudig afdichten van de bodem van vijvers en andere waterpartijen. Het materiaal is blijvend elastisch (400%), oersterk, van nature Uv- en ozonbestendig en is vorstbestendig tot -45 graden Celsius. 

UW VOORDELEN | KORT SAMENGEVAT

Verwachte levensduur 30 jaar

 Een verwachte levensduur van 30 jaar.

Bestand tegen UV (zonlicht) en OZON aantasting.

 Blijvend flexibel, ook na jaren van gebruik.

 Eco vriendelijk, wordt niet aangetast door zuren in regenwater.  

 Vissen kunnen direct uitgezet worden. 

 Worteldoorgroeibestendig. 

 Maatwerk 2D membranen en 3D liners.

Met ECOLAN® EPDM rubber vijverfolie opent zich een wereld van mogelijkheden om van elke vijver iets bijzonders te maken. Om tot een optimaal resultaat te komen voor uw droomvijver produceren en leveren wij meerdere  EPDM systemen. Op maat gemaakt, volledig afgestemd op uw wensen en eisen:

 

✓  ECOLAN® EPDM membranen: op maat gemaakte prefab 2D vellen


✓  ECOLAN® Liners: in vorm gelaste 3D vijverzak (haakse hoeken)

 

✓  ECOLAN® randbeschoeiing: kunstof palen en plinten voor een optimale randafwerking

 

✓  ECOLAN® lijmen, sealants en toebehoren: voor een snelle en eenvoudige verwerking

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. 

Offerte aanvragen >