Ecolan_6

Welk type of soort vijver kan ik het beste kiezen?

Vijvers zijn er in verschillende soorten en afmetingen met elk haar uiterlijke kenmerken, eigenschappen en functies. De uiteindelijke keuze van het type vijver is van meerdere factoren afhankelijk. Allereerst speelt smaak hierbij een belangrijke rol, maar ook aspecten als de afmeting van de vijver, het onwerp en de ligging van de tuin. Verder speelt het beoogde ontwerp en de functie van de vijver een rol. Uiteraard speelt ook het beschikbare budget een rol, maar de veelzijdigheid van EPDM vijverfolie maakt het mogelijk om ook met een, relatief, klein budget een schitterende vijver te realiseren. 

Waneer we kijken naar de verschillende soorten vijvers dan maken we onderscheid in de onderstaande vijversoorten: 

Biologische vijver
Tuinvijver
Koi of Visvijver
Spiegelvijver
Bedrijfsvijver

Biologische vijver
Zwemvijver
Koi vijver
Spiegelvijver
Visvijver

Uw droomvijver | Onze specialiteit

Een waterpartij of vijver aanleggen kan het beste vanuit een goed doordacht plan, waarin niet alleen de vorm maar zeker ook de te gebruiken materialen een rol spelen.

Een waterpartij of vijver is een investering voor uw tuin, voor uw leefgenot. Niet alleen voor nu, maar zeker ook voor de komende jaren. Het is daarom van belang te kiezen voor een goede constructie met duurzame en hoogwaardige materialen. ECOLAN® EPDM vijverfolie is hierin de beste keuze!

Om een mooie, heldere vijver of waterpartij te hebben en te houden is bijvoorbeeld ook een goed functionerend filter doorslaggevend. De verschillende mogelijkheden zijn: een biologisch filter, een mechanisch filter of een combinatie van beide.

Duurzame en hoogwaardige materialen zijn de garantie voor een succesvolle vijver. Wij adviseren u graag hierin.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Op zoek naar vrijblijvend advies? Kom in contact met één van onze professionals. 

 

    Ik wil vrijblijvend advies >       Offerte aanvragen >