3D vijverfolie op maat

Uw vijverfolie op maat aangeleverd

Het grote voordeel van ECOLAN® EPDM vijverfolie is, dat wij het u als een 3D vijver (liners) exact op maat aan kunnen leveren. U ontvangt uw vijver als een compleet pakkket en kunt uw 3D vijverfolie direct installeren. U heeft geen afval en komt vooral geen afdichtingsmateriaal tekort. 

Wanneer u kiest voor ECOLAN® EPDM vijverfolie, dan kiest u niet alleen voor kwaliteit en gemak, maar zeker ook voor een goede en vertrouwde service.

Offerte aanvragen > 

3D EPDM vijverfolie op maat

3D Liner = voorgevormde vijverzak

Een ECOLAN® 3D liner is een voorgevormde vijver die op basis van uw vijvermaten, door ons wordt geproduceerd. 3D liners zijn EPDM zakken die in constructieve vijvers worden toegepast, dit zijn vijvers die een vlakke vloer hebben en een 90 graden verticale wand. Vaak zijn deze vijvers opgebouwd uit betonplexplaten, betonblokken, e.d.

Dit soort vijvers hebben een strakke vorm, worden vaak toegepast als spiegelvijver, zwemvijver of koivijver. Strakke hoeken zijn dan ook meer dan wenselijk. 

3D vijverfolie van ECOLAN® wordt compleet aangeleverd (incl. gevulkaniseerde hoeken), u hoeft deze dus enkel nog in de constructie te plaatsen.

Zie ook "Uw keuze van type vijverfolie"

Vijverfolie op maat bestellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze inspiratiepagina of bereken uw droomvijver in onze online "Bereken en Bestelmodule".

 

    Inspiratie opdoen? >       Offerte aanvragen >