afbeeldingboven-1

Betalen & Levertijden

Een veilige manier van betalen

Wanneer u kiest voor ECOLAN® EPDM vijverfolie dan kiest u niet alleen voor de zekerheid van een waterdichte vijver, maar u kiest ook voor een veilige en eenvoudige manier van betaling. In onze ECOLAN® webshop koopt u eenvoudig en veilig uw droomvijver. 

U hebt de mogelijkheid om te betalen via IDeal, of  u kunt kiezen voor een betaling met uw Creditcard.

iDEAL | ECOLAN® veilig online uw EPDM vijverfolie kopen

Hoe werkt iDEAL?

iDEAL is  de meest gebruikte online betaaldienst in Nederland. De betaaldienst werkt direct samen met alle grote banken in Nederland. Na het plaatsen van je bestelling, reken je meteen af met iDEAL.

Je selecteert je eigen bank en de daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van je bank. Het totaalbedrag wordt dan van je eigen rekening afgeschreven en gestort op de rekening van ECOLAN®.

Levertijden

Onze ECOLAN® EPDM vijverfolie producten hebben een levertijd van ca. 20 werkdagen. In verband de huidige crisis op de grondstoffenmarkt kan de levertijd langer duren.

Voor verdere vragen omtrent levertijden, kunt u gerust contact met ons opnemen via ons contactformulier.

 

*voor de Waddeneilanden gelden afwijkende levertijden. De bovengenoemde levertijden zijn uitsluitend van toepassing op leveringen in Nederland

Afleveradres binnen Nederland

Voor leveringen op één adres binnen Nederland geldt een gratis bezorging vanaf € 360,-. 

*Voor leveringen buiten Nederland gelden afwijkende voorwaarden. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via klantenservice@ecolan.nl