afbeeldingboven-1

ECOLAN® | Produceert

Als onderdeel van het internationale CARLISLE® Construction Materials Europe (CCM), wordt ECOLAN® geproduceerd in Nederland. Onze fabriek is gevestigd in het Overijsselse Kampen. Hier hebben wij onze eigen productielijn, R&D, bedrijfsbureau en voorraad. Maatwerk wordt ter plekke gerealiseerd, waardoor wij in staat zijn korte levertijden te realiseren. CCM is ISO9001 en ISO9014 gecertificeerd, waardoor wij onze producten en afdelingen continue aan een strenge kwaliteitscontrole onderwerpen. Hierdoor zijn wij in staat u altijd de best mogelijke kwaliteit te leveren. Uw droomvijver begint met ECOLAN®.

WIE IS CARLISLE®
Carlisle Construction Materials BV Kampen

Carlisle Companies Inc. is een wereldwijd gediversifieerd bedrijf dat een breed scala aan producten ontwerpt, produceert en verkoopt voor een veelvoud aan nichemarkten, waaronder: commerciële dakbedekking, vijverfolie, landbouw, mijnbouw, ruimtevaart en gezondheidszorg.

Carlisle is een multinational met bijna 12.000 werknemers wereldwijd en een netto omzet van $ 3,6 miljard in 2012. De organisatie is erop gericht de beste producten te ontwikkelen, zorg te dragen voor de hoogste kwaliteit en het verstrekken van ongeëvenaarde klantenservice in de vele sectoren die wij bedienen.

MEER DAN 55 MILJOEN
Afbeelding: CAR-00-00-LOGOS-2015-ECOLAN-RGB

Als onderdeel CARLISLE® CM Europe is het merk ECOLAN® een onderdeel van Carlisle Construction Materials BV, marktleider op het gebied van duurzame EPDM vijverfolie, dak- en gevelafdichtingen. Vanaf de productie van de eerste Europese EPDM dakbaan in 1968, zijn er zo'n 55 miljoen m² EPDM folie in Kampen geproduceerd.

Vanuit het Nederlandse Kampen produceren wij de merken ECOLAN® en HERTALAN® 
en verkopen wij het merk RESITRIX®.

HERTALAN®
RESITRIX®