afbeeldingboven-1

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In onze vestiging in Kampen produceren wij duurzame rubberen EPDM systemen, o.m. onze ECOLAN® EPDM Vijverfolie. Het spreekt dan ook voor zich dat wij MVO hoog in het vaandel hebben staan. 

 

Bij ons staat hierbij de te behalen milieuwinst voorop. Vaak wordt een onrendabele maatregel toch doorgevoerd als dit bijdraagt aan een zo duurzaam mogelijk productieproces. Zo zijn wij al meer dan 25 jaar bezig met het uitfaseren van grondstoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu en meer dan 20 jaar om het energieverbruik zoveel mogelijk terug te dringen. Dit heeft er toe geleid dat wij ten opzichte van 2005 ons energieverbruik met meer dan 50% hebben verminderd. 

MVO binnen ons moederbedrijf

MVO Keurmerk

Binnen ons moederbedrijf CARLISLE® Construction Materials is MVO al heel lang een vast onderdeel van het gedachtegoed. Nog voordat MVO bij velen op de agenda is gekomen, had het al een prominente rol binnen onze dagelijkse bedrijfsvoering.  

Op dit moment zijn wij hard bezig om onze MVO inspanningen te formaliseren d.m.v. het Keurmerk MVO . Met dit keurmerk willen wij niet alleen onszelf blijven uitdagen om onze positieve maatschappelijke impact te blijven vergroten, maar willen wij ook u het vertrouwen geven in onze inspanningen door ons extern te laten beoordelen.  

 

Meer weten over MVO bij CARLISLSE® Construction Materials B.V.? Lees hier verder! 

MVO - Duurzaam ondernemen | Ecolan